17 de set. 2013

Avisos / Ùltima hora / Noticies

-----------------------------------------------------------------

INSCRIPCIONS OBERTES!!!!

http://www.rockthesport.com/evento/xiii-pedalada-nocturna

Limitades a 250 bikers nocturns!!!

-----------------------------------------------------------------

Epss Bikers Nocturns!!!!!

Ja tenim els possibles circuits tancats. Podreu triar les opcions que més s'adaptin al vostre nivell, entre recorreguts fàcils o difícils, curts o llargs, assequibles o tècnics.

Les distàncies estan entre 28 km mínim i 38 km màxim. Cada biker es farà la seva pedalada a mida.


Us hi esperem !!!!!


-----------------------------------------------------------------


Vídeo de l'edició del 2013




Video UFEC
-----------------------------------------

Un any més, i ja en van tretze, torna la pedalada nocturna a Castellbisbal. 

Com cada any amb el canvi d'hora, ens tornarem a queixar perquè es fa fosc massa aviat. Ens atraparà el record de les llargues tardes d'estiu... però enmig d'aquesta enyorança, rebrotarà de nou la nostra il·lusió perquè és temps de btt... i és temps de btt a les fosques!!!
 
Puntuals a la cita, aquest any us hem preparat una nocturna amb la mateixa filosofia de sempre, però, com no podria ser d'una altra manera, plena de novetats: de camins inèdits, de corriols "clàssics", dels companys de sempre, dels companys nous, de fang o de pols, de torrents secs o de rieres cabaloses, ... mica en mica, la nocturna es va fent gran (d'edat i participants) ... l'estem fent gran entre tots, perquè de tots intentem aprendre, escoltar i disposar.
 
Ja sabeu que en aquesta nocturna hi teniu cabuda tots els amants de la bici, des dels més experts i exigents als menys entrenats i experimentats. Tots hi trobareu el recorregut que s'adapti a les vostres expectatives. Aquesta és la filosofia de la nostra pedalada; sense cronòmetres, sense classificacions, sense premis, per a tothom .... per a tothom a qui li agrada la bici, cuida el nostre entorn i lluny de les presses, té temps de fer unes torrades a la vora del foc amb els seus amics quan acaba de pedalar.
Ens farà molta il·lusió si veniu el proper 7 de novembre.