1 d’oct. 2012

Reglament


  La pedalada de Castellbisbal és una pedalada popular i per tant no competitiva. Tot i això el recorregut té una dificultat mitjana que requereix un mínim entrenament.


  És obligatori l'ús del casc.


  Cal dur la il·luminació adequada.


  El recorregut estarà senyalitzat, però no estarà tallat al trànsit. Cal doncs que respecteu les normes bàsiques de circulació. Igualment sempre s'hauran d'obeir les ordres de la policia o de l'organització, tant abans com en el decurs de la prova. En el creuament de carreteres tenen preferència els vehicles a motor que hi circulin.


  L'organització no es farà responsable dels accidents que puguin patir els participants ni dels danys que puguin ocasionar. Cada participant haurà d'assumir la responsabilitat dels seus actes, ja sigui per acció o omissió.


  Respecteu l'entorn, no llenceu brossa de cap mena.


  Un cop finalitzada la pedalada hi haurà sopar per a tots els participants.


  Els participants menors de 18 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult que se'n farà responsable o hauran de portar el mateix dia de la prova una autorització del pare/mare/tutor del menor. 


  En cas de mal temps o per causes majors, l'organització decidirà moments abans de l'hora de sortida si la prova es celebra. Si s'opta per la suspensió no es retornaran els diners de la inscripció.


  El recorregut estarà totalment senyalitzat i es considerarà fora de la pedalada qui se n'aparti, l'abandoni o no passi per tots els controls establerts.



  Hi haurà punts de control de pas i temps per al recorregut llarg